BG

Количка:

0 артикула
Access Control Manager: българска система за контрол на достъп и работно време

Категории

Wireless-AC - новото поколение безжични мрежи

News image

Дата: 2012-10-16

 

Wireless-AC - новото поколение безжични мрежи

 

Технологията Wireless AC бе разработена специално за оптимизация на предаването на безжично HD видео. Възможността да прехвърляте данни безжично на гигабитова скорост осигурява много по-гладко видео възпроизвеждане, съкратено време за изтегляне и синхронизация на файлове с голям размер.
 
 
 

Най-бързият безжичен тандем в света

 
Комбинацията от двете устройства - безжичния Smart Wi-Fi AC рутер и Универсалния медиа конектор, има потенциала да промени усещането за съвместната безжична работа на устройствата във вашия дом. Конекторът разполага с 4 гигабитови мрежови порта - към него можете да включите едновременно 4 устройства - телевизор, гейм-конзола, DVD/Blu-Ray плейър - и всякакви други у-ва с мрежов порт.
Така те съвсем лесно стават безжични и могат да се свързват към рутера ви от произволно място и помещение в дома.
 
 
 

Smart Wi-Fi - управлявате мрежата отвсякъде през "облака"

 
Супербързият трансфер е само едната страна на нещата. 
Защото Smart Wi-Fi рутерите на Cisco вече направиха следващата стъпка. Всички рутери от тази серия (както и поведението на цялата мрежа и устройства, които те обслужват), могат да бъдат управлявани чрез Cloud-базираните приложения на Cisco, достъпни през портала ciscoconnectcloud.com. 
С няколко докосвания вашият смартфон може отвсякъде да ви даде информация за всеки аспект от работата на мрежата ви и за всяко свързано с нея устройство. Вие имате свободата да контролирате тези устройства, да приоритизирате трафика, да настройвате правилата за родителски контрол, да пускате и спирате мрежата за гости, да проверявате скоростта и защитата на мрежата ви, да следите IP камерата си.