BG

Количка:

0 артикула
Access Control Manager: българска система за контрол на достъп и работно време
Вземете TRENDnet ПОДАРЪК С ВСЯКА ПОКУПКА: виж повече тук...
Уважаеми клиенти, по време на Великденските празници шоурумът и сервизът на Комел Софт Мултимедия няма да работят
от 01 до 06 Май 2024 вкл. (2 май също е почивен ден). 
В интервала няма да се обработват и експедират поръчки. Моля съобразете вашите поръчки с настоящия график!
Желаем ви спокойни празници!

Категории

Linksys VELOP Wi-Fi Mesh System

Дата: 2017-02-24

 

Linksys VELOP


Linksys представя най-новия си WHW (Whole Home Wi-Fi) продукт - Velop™.

виж VELOP продуктите тук...


Velop е първата трилентова модулна Wi-Fi система, която може да бъде инсталирана в различни конфигурации, за да осигури надежден и силен Wi-Fi сигнал до всяка точка в жилището.
Velop е създадена както за максимална производителност, така и за елегантност.
Всеки Velop „възел“ е мощно трилентово AC2200 устройство, което изпълнява ролята на рутер, разширител на обхвата, точка за достъп и клиент. Системата Velop е проектирана, така че да осигури мрежова свързаност на всички устройства в дома, както и за бъдещи такива.Linksys са първите, които комбинират техническите предимства на трите Wi-Fi радиа за клетъчна свързаност. По този начин се осигурява максималната скорост, предоставена от Интернет доставчика до всяка точка от дома. При традиционните решения с рутер и разширител на обхвата скоростта пада наполовина при всеки преход. Velop използва трите радиа динамично, за да определи оптималния път от входа на Интернет и „родителския“ възел до всеки „дъщерен“ възел, за да се гарантира най-високата скорост за всички клиентски устройства, независимо от това към кой възел те са свързани. Алгоритмите за динамично сканиране на каналите оценяват уникалните условия на безжичната среда и избират най-подходящите канали (един на 2.4GHz и два на 5GHz) за връзка между възлите и с клиентските устройства. Velop може да използва Ethernet (жична) свързаност между възлите, като така се предоставят и трите честотни ленти за клиентски устройства.

Настройката се извършва едновременно за всички възли посредством мобилно приложение (на разположение за iOS и Android), което използва Bluetooth за връзка между мобилното устройство и всеки възел. След настройката Linksys приложението може да се използва за управление на системата с различни функции като:

 • родителски контрол,
 • достъп за гости,
 • приоритизация на устройства
 • тест на свързаността

 

Velop е съчетание на мощен хардуер, интелигентен фърмуер, лесен за използване софтуер и облачни услуги.

Техническите характеристики включват:

 • Хардуер
  Velop използва силно интегриран чип от Qualcomm, първият по рода си, който включва 716 MHz четириядрен ARM Cortex-A7 процесор, три Wi-Fi радиа (едно 2.4 GHz и две 5.0 GHz) и два автоматично разпознаваеми LAN / WAN Gigabit порта. Това се допълва от 4 GB флаш памет, 512 MB DDR3 памет и Bluetooth 4.0 / LE радио. Velop съдържа шест антени с мощни усилватели.
   
 • Динамични три честотни ленти
  Всеки възел на Velop е Tri-Band AC 2x2 802.11ac Wave 2 с MU-MIMO радио конфигурация с комбинирана скорост до 2200 Mbps. Този технически проект предвижда по-високи скорости на границата на възможното чрез използване на алгоритми на изчисление за постигане на оптималния път. Това елиминира спадането на скоростта при традиционното решение с рутер и разширител на обхвата.
   
 • Модулен мрежов дизайн
  Всички възли се свързват един с друг чрез през Wi-Fi или  ако присъства, кабелен Ethernet. Всеки възел избира автоматично най-добрия път за данни между клиент и интернет. Ако някой от възлите загуби връзка, другите възли изграждат нов път, така че интернет свързаността да не прекъсва.
   
 • Динамичен избор на канали
  Velop динамично сканира наличните канали и избира най-добрата комбинация от лента и канали за оптимизиране на работата по време на настройка или всеки път, когато потребителят избере. Linksys приложението има търсачка на канали и автоматично ще намери най-добрите канали, за да се избегне интерференцията и задръстването при конкурентни Wi-Fi сигнали.
   
 • Настройка чрез мобилно приложение
  Linksys приложението (преди познато като Linksys Smart Wi-Fi) автоматично идентифицира възлите, които да бъдат настроени с помощта на Bluetooth и създава защитена връзка между мобилното устройство и всеки възел. Приложението насочва потребителите в процеса на инсталация, използвайки  анимации, където е необходимо, за да се обясни ясно всеки етап, включително и деинсталирането на съществуващия мрежов хардуер.
   
 • Патентована Spot Finder технология
  За да има надеждна връзка, позиционирането на всеки възел е от решаващо значение. По време на настройката Velop ще препоръча най-доброто разположение, за да се намали латентността, да се максимизира производителността и да се подобри силата и обхвата на сигнала.
   
 • Wi-Fi роуминг
  Velop поддържа едно и също име на безжичната мрежа и парола, един администраторски акаунт и едно има на мрежа за гости в цялото жилище. В резултат на това, мобилни устройства – телефони, таблети и лаптопи ще могат да се придвижват  безпроблемно и надеждно от възел до възел, без прекъсване.
   
 • Приоритизация в реално време
  Приоритизацията в реално време позволява на по-бързи устройства да осъществяват по-високи скорости на трансфер, за да не попречат на скоростта им по-бавни безжични устройства.
   
 • Автоматично обновяване
  Velop е свързан с облачна услуга, която автоматично ще следи състоянието на фърмуера и го актуализира за подобряване на сигурността и производителността. Потребителите имат възможност да изключат автоматичното обновяване.